Etimologie- purtatoare de biruinta, imagine adevarata (greaca)

Sarbatoare- 4 februarie

Veronica este foarte feminina. Farmecul sau natural nu o lasa sa treaca neobservata. Este dulce si rafinata, atat in gesturi, cat si in vorbe. Oamenii au foarte repede incredere in ea si vin sa i se confeseze destul de usor.

Iar Veronica nu are cum sa ii dezamageasca pe cei din jur. Ii asculta mereu si le da cele mai bune sfaturi. Este plina de compasiune si este atrasa de marile cauze umanitare.

Chiar daca acest lucru nu prea se remarca, Veronica are nevoie de afectiune multa pentru a se simti cat mai bine in pielea sa. Siguranta pe care o afiseaza si distanta de care da dovada transmit un mesaj care nu o caracterizeaza deloc. In strafundurile sale, Veronica este pudica, dar incearca sa se trateze.

Veronica adora sa ia decizii importante si are un simt analitic deosebit. Din aceste motive, reprezinta o concurenta serioasa la locul de  munca. De altfel, toata lumea o ia in serios iar autoritatea sa naturala o ajuta sa impuna respect peste tot pe unde ajunge.

Stie perfect cum sa faca diferenta intre viata personala si cea profesionala, un lucru care vine cu un plus de avantaj si cu o forta considerabila. Este calma si ponderata si sta foarte mult sa reflecteze atunci cand trebuie sa ia deciziile mai importante.

Sensibila, Veronica asteapta de la partenerul sau sa o protejeze si sa ii ofere afectiune. Este o romantica fara pereche care isi astepta printul pe cal alb. Isi doreste cu ardoare o relatie stabila si un partener demn de incredere. In iubire este la fel de exigenta ca si in domeniul profesional dar atunci cand vine vorba despre iubire se implica mai mult. Familia este foarte importanta atunci cand vine vorba despre echilibrul sau. Dar discretia si senzualitatea sa o ajuta sa ii seduca pe cei din jurul sau.

Veronica este atrasa mai ales de meseriile din domeniul social sau de cele in care poate sa aiba un contact direct cu oamenii. Dinamismul sau o va ajuta sa reuseasca in tot ceea ce isi propune.

Lasă un răspuns