Etimologie: campion, victorios, cuceritor

Sarbatoare: 21 iulie

 

Victor este un barbat care, sub o aparenta dura si rece, disimuleaza o emotivitate aparte dublata de o hipersensibilitate. Victor nu este barbatul jumatatilor de masura, atat in ceea ce priveste caracterul, cat si destinul sau. Destinul sau poate fi o reusita superba sau un esec rasunator. Calitatile sale se transforma rapid in defecte in cazul lui Victor : autoritar, orgolios, nerabdator, impulsiv, temerar. Cel mai adesea, Victor este tensionat ceea ce se traduce prin veritabile explozii de furie, in cadrul carora spune exact ceea ce gandeste, fara menajamente.

 

Zicala dupa care se conduce Victor in viata este « totul sau nimic ». Victor are aspiratii inalte pe care se straduieste sa si le indeplineasca de-a lungul intregii existente. Copil, Victor este fragil si vulnerabil, de unde necesitatea de a-l valoriza si de a-l determina sa fie autonom. In copilarie, Victor va fi pasionat de sport, acesta ii va permite sa isi consume energia debordanta.

 

Lui Victor ii place sa se asocieze, chiar daca este un partizan fervent al libertatii si independentei. Sprijinul familiei ii este necesar pentru reusita, atat pe plan personal cat si pe plan profesional. Victor este o persoana intuitiva, pasionat de domenii precum psihologia, sociologia, astrologia, etnologia, domenii care ii satisfac setea de cunoastere. Din punct de vedere sentimental, are nevoie in permanenta de o partenera de viata, de un camin, de o familie. Este un partener intelegator si un tata minunat.

 

Profesiile care corespund profilului sau sunt cele din lumea afacerilor (gestiune, contabiltate, banci, economie), activitatile in legatura cu riscul (politie, armata, jandarmerie) si competitia (sport), profesiile in raport cu fierul si focul (sculptor, chirurg, macelar, croitor), profesiile liberale si activitatile de sfatuire in cadrul unui cabinet (mediator, psiholog, terapeut, avocat, notar). Oricare ar fi meseria aleasa, i se va dedica trup si suflet.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns