Etimologie: victorie

Sarbatoare: 17 noiembrie

 

Victoria este emotiva, sensibila, nervoasa si cauta in permanenta compania persoanelor dragi. Nu pierde niciodata notiunea realitatii, reuseste mereu sa ramana cu picioarele pe pamant. Imaginatia sa este intensa si contribuie, in mare parte, la umplerea golurilor din viata sa. Victoria este o persoana capabila sa isi concretizeze, sa isi puna in practica si sa isi organizeze interesele. Este atrasa de muzica, poezie, cauze umanitare si se dovedeste a fi constructiva si materialista. Vazuta din exterior, Victoria poate parea superficiala deoarece este impulsiva, onesta si directa.

 

Victoria tine enorm la independenta sa. Comportamentul sau poate fi derutant deoarece este cand exacta, ordonata si pudica, cand cheltuitoare, dezordonata si nervoasa. Copil, Victoria nu le provoaca probleme parintilor atata timp cat in familie domneste armonia. In caz contrar, isi va neglija scoala si va cauta afectiunea in bratele altcuiva. Se refugiaza adesea in vise, refuza constrangerile. Activa in general, punctul sau slab este fara indoiala sensibilitatea sa.

 

Victoria iubeste securitatea si stabilitatea, este tentata de aventura, calatorii, placerile de tot felul oferite de aceasta lume. Apreciaza natura si tot ce este natural, animalele si viata la tara. Din punct de vedere sentimental, este ambivalenta: romantica, senzuala, idealista, Victoria poate manifesta o anumita teama fata de iubire, ii este teama sa nu sufere. Pudoarea, raceala si rezerva, iata ce ii poate reprosa un partener de viata. Victoria este hiper sensibila.

 

Victoriei nu ii place sa fie inactiva, va cauta o cale profesionala placuta si facila. In primul rand, va fi atrasa de profesii din domeniul social, medical, paramedical, de activitati in raport cu audiovizualul, vanzarile, calatoriile sau cele care necesita munca cu publicul. Profesiile ce necesita un anumit contact cu natura, animalele, pamantul sau profesiile care necesita ordinea si metodica ar putea-o tenta in egala masura.

2 COMENTARII

  1. Victoria Gabriela

    Sunt socata de cat de bine se potriveste ceea ce scrie aici personalitatii mele..!! Mai ales „este hiper sensibila”. Nu ma asteptam sa regasesc chiar si asta in descriere. :O

  2. Buna ziua foarte bine caracterizat vreu sa stiu in R. Moldova se sărbătorește pe 17 noiembrie sau România

Lasă un răspuns