Etimologie: viorea

Sarbatoare:

 

Iata un barbat extrem de sensibil, intuitiv, emotiv si marcat de cifra 2. Cu toate acestea, Viorel va reusi sa isi stapaneasca aceasta emotivitate, sa para calm si rezervat. Exista in Viorel o anumita dualitate, este prins la mijloc intre sociabilitate, altruism si extroversiune si introversiune si egoism. In realitate, pe de o parte, au nevoie de altii pentru a simti ca are un rost in viata, este adeptul schimburilor afective, acestea fiind necesare pentru a-si putea tine sub frau tendinta narcisista. Exista cazuri in care Viorel are nevoie de intimitate, simte nevoia sa fie singur. Pe plan social, Viorel este dornic sa isi impresioneze anturajul, are simtul umorului si este un bun sfatuitor.

 

Viorel reprezinta un amestec curios de independeta si dependenta, in domeniul sentimental si afectiv in special. Anturajul sau contribuie la implinirea sa atat din punct de vedere personal cat si din punct de vedere profesional. Exista momente in care Viorel se arata timid si vulnerabil, momente in care are nevoie de incurajare, atentie si sprijin. Copil, Viorel are tendinta sa se izoleze, este mai introvertit. Latura sa inovatoare si originala se va afirma odata ajuns la varsta adulta. Memoria sa este surprinzatoare, un atu pentru scolarizarea sa insa va trebui sa fie motivat in permanenta. Chiar daca este mai degraba tolerant si diplomat, pasiunea il poate conduce pe calea fanatismului.

 

Lui Viorel ii place sa se asocieze, sa coopereze, cauta mediul amical in care sa isi poate comunica idealurile si viziunea asupra vietii. Din punct de vedere sentimental, este stabil, posesiv, afectuos si fidel.

 

Viorel isi va indrepta atentia spre o profesie din domeniul cercetarii – geolog, arhitect, statiscian, bibliotecar sau spre o profesie din domeniul administratiei. Nici activitatile cu caracter social sau politic nu ii sunt indiferente. Stiintele umane l-ar putea interesa intr-un anumit moment in viata.

Lasă un răspuns