Etimologie: viu

Sarbatoare: 2 decembrie

 

Viviana este o femeie simpla si naturala, cu picioarele pe pamant. Cifra sa activa, 1, este de altfel in stransa legatura cu planeta Saturn si cu semnele de Pamant (Taur sau Capricorn) si ii confera un caracter afirmat, deloc influentabil, o vointa puternica si simtul initiativei. Datorita acestei cifre, Viviana adopta o atitudine extremista la locul de munca. Majoritatea din timp, Vivianei ii este greu sa se opreasca in momentul in care incepe ceva, se dedica trup si suflet unui proiect. Persoana directa si puternica, Vivianei i se intampla sa se indoiasca de propriile forte si sa se ascunda in spatele unei raceli aparente.

 

Inamica superficialitatii, Viviana este o persoana fiabila pe care se poate conta in orice circumstanta. Moralitatea sa este stricta, principiile sale exigente. Insa, ii poate lipsi toleranta. Viviana este convinsa ca si ceilalti poate sa faca lucrurile pe care le face ea, nu este dificil. Viviana este capabila sa isi asume riscurile si sa sesizeze orice oportunitate, are o vointa puternica.

 

Toleranta si supunerea nu reprezinta punctele sale forte. Viviana este un copil ce nu le pune parintilor probleme. Le recomandam parintilor sa nu ii impuna o educatie rigida, stricta. Trebuie sa ii dezvolte sociabilitatea si sa il ajute sa lupte impotriva tendintei sale posesive.

 

Vivianei ii place sa faca miscare, ii plac plantele, natura si animalele. Pretuieste atat singuratatea cat si libertatea, schimbarile si calatoriile. Confortul material ii confera siguranta. Cat despre demonstratiile de iubire, tandrete, acestea sunt aproape inexistente deoarece este paralizata de pudoare. Domnilor, mare grija. Un buchet de flori nu este de ajuns sa o impresioneze.

 

In ceea ce priveste profesia aleasa, Viviana are mai multe variante: profesii in raport cu Administratia (gestiune, finante, banci, economie, asigurari) cu pamantul, natura, animalele, artizanatul, analiza sau comertul.

Lasă un răspuns