Etimologie: guvernant, ilustru

Sarbatoare: 15 iulie

 

Vladimir este o persoana sarmanta si eleganta. Un barbat rafinat, dornic sa se faca placut si sa se simta iubit. Sentimentele, frumusetea si armonia, iata valorile cautate de Vladimir de-a lungul vietii. Are nevoie de toate acestea pentru a-si gasi un echilibru in viata. In rest, Vladimir este destul de secretos si rezervat, nu ii place sa socializeze prea mult. Sensibilitatea si-o ascunde de cele mai multe ori sub un zambet ironic in coltul buzelor.

 

Vladimir este un barbat activ si voluntar, care poseda o inteligenta practica, un simt al organizarii deosebit si un spirit analitic special. Adesea perfectionist, maniac cateodata, Vladimir nu suporta mediocritatea si lasitatea. Vladimir este atras de tot ce tine de paranormal, este un sceptic convins, doua tendinte intre care va oscila de-a lungul vietii.

 

Copil, Vladimir este un baiat amabil, serviabil, responsabil si atasat de parintii sai. Vladimir viseaza sa ocupe primul loc in inima parintilor sai dar si la scoala, ajutat fiind de ambitia nemasurata. Vladimir este atras de tot ce este frumos, de tot ceea ce straluceste si isi doreste enorm sa se realizeze in viata, sa comande si sa fie admirat. Putin narcisist, Vladimir este un seducator innascut. Este atras de frumusetea femeilor care il inconjoara, pune mare pret pe aspectul fizic cand vine vorba de alegerea partenerei de viata.

 

Isi doreste enorm sa isi intemeieze o familie cu o femeie care sa fie si frumoasa si gospodina. Constient ca o va gasi destul de greu, nu se da batut, cauta pana gaseste. Vladmir este un lider innascut, ar putea conduce in continuare o afacere de familie. In caz contrar, se va orienta spre cariere independente, in raport cu estetica, gastronomia sau vinurile, profesii tehnice sau in raport cu curatenia. Indiferent de meseria aleasa, ambitia il va ajuta sa se afirme.

Lasă un răspuns