Etimologie- tribul Vandalilor (slava)

Sarbatoare- 17 aprilie

Wanda este o persoana mai ciudata, cu o fire mai speciala, mai particulara. Si din cuaza faptului ca uneori este cam rezervata, dar si din cauza faptului ca prefera sa cultive o parte de mister, isi traieste viata asa cum trebuie fara sa ii pese de cei din jur sau fara sa tina cont de trenduri si de ce trebuie sa faca.

Wanda este o femeie enigmatica, foarte afectuoasa care nu stie insa mereu cum sa se exprime. Emotiile sunt extrem de importante pentru ea.

Wanda cauta inainte de toate contactul cu cei din jur si din acest motiv se arata mai dulce, mai serviabila si mai concilianta. Pentru ea prietenia este sacra, fiind o confidenta remarcabila atunci cand trebuie. Este disponibila mereu atunci cand trebuie sa ii asculte pe cei din jur sau sa le dea sfaturi.

Nu am putea spune despre Wanda ca modestia sau caracterul umil sunt calitatile ei principale. Este foarte inteligenta, se descruca in orice situatie si este constienta de valoarea sa. Dar in cazul unor socuri afective va avea tendinta sa se inchida in sine.

Wanda este o fire foarte emotiva, uneori nervoasa chiar, care uneori trece prin stari de manie cam ciudate. Este activa, foarte sigura pe ea, incapatanata, nerenuntand foarte usor atunci cand isi pune ceva in cap. Este in acelasi timp foarte muncitoare dar si foarte norocoasa.

Este foarte sociabila, interesata de tot din jurul ei, dar cam impulsiva si nerabdatoare uneori.

Viata sentimentala este capitala pentru Wanda. Va furniza in acest sens aceleasi eforturi ca si in cazul prieteniei. Se va arata o femeie foarte pasionala, capabila de cele mai frumoase gesturi de tandrete, de tact, dar si de pasiune. De altfel, maternitatea va fi extrem de importanta pentru ea.

Realizarea unui camin, a unei familii perfecte este cea mai importanta inainte de toate pentru Wanda, chiar inainte de cariera. Dar va fi interesata in acelasi timp si de tot ce tine de vanzari, de turism, de calatorii…. dar si de tot ce este in raport cu sfaturile sau cu copiii, cu instructia sau cu educatia.

Lasă un răspuns