Etimologie- cultivata, rafinata, ornamentala (chineza)

Sarbatoare-

Wen este un “personaj” destul de contradictoriu, deoarece este marcata de doua cifre opuse, 1 si 2. Are deci o latura mai independenta si mai autoritara, dar si mai activa si inca una mai dependenta, concilianta si pasiva.

Toate aceste influente contrarii sunt cele care ii confera un caracter mai interesant sau mai dificil, putand parea uneori mai inaccesibila. Aceste tendinte antagoniste se pot armoniza insa uneori si se poate spune despre ea ca « este o mana de fier intr-o manusa de catifea ». Se descurca cel mai bine atunci cand trebuie sa ii asculte pe cei din jur, dar este si foarte interesata, in mod considerabil de propria persoana.

Wen va oscila deci intre daruirea de sine si egocentrism. Sensibilitatea sa, chiar daca este una destul de puternica, nu este mereu evidenta. Are tendinta deci de a-si refula emotiile, fiind uneori chiar acuzata de raceala, de distanta, de insensibilitate chiar. Dar Wen nu vrea deloc sa isi arate sensibilitatea, fragilitatea sau vulnerabilitatea. Atentie insa. Nu vrei sa o superi. Va da dovada de orgoliu, de mandrie, de demnitate si de cea mai puternica atitudine. Dar uneori acestea sunt doar de fatada.

Wen, in copilarie este hiperemotiva si va oscila intre nevoia de autonomie si de libertate. Deci va avea nevoie de o educatie supla, va avea nevoie de afectiune, siguranta si de tandrete pentru a se putea dezvolta cat mai armonios.

Wen adora sa straluceasca in societate, sa iasa in evidenta, sa fie admirata, dar si sa fie seducatoare sau maiestuoasa. Este foarte perfectionista si vrea mereu sa fie pe primul lor in toate domeniile vietii. Ambitia sa este un foarte puternica si sigura. Va fi astfel impartita intre dorinta de a fi o mama perfecta sau o gospodina desavarsita si intre cea de a avea o cariera profesionala de avengura. Dar in ambele cazuri se confrunta si cu o anumita stare de insatisfactie.

Din punct de vedere sentimental, este foarte misterioasa si prefera ca partenerul sa ghiceasca ce isi doreste.

Va fi atrasa de profesiile creative sau de cele legate de estetica. Dar si de tot ce tine de sfaturi sau de cooperare.

Lasă un răspuns