Etimologie-  un nume derivat de la Yacine si un nume inspirat de la sura 36 din Coran

Sarbatoare- 1 noiembrie

Yasin pare o persoana introvertita la prima vedere. Este calm si rezervat si nu foarte expresiv. Stie foarte bine cum sa se controleze si este o persoana foarte serioasa, decisa si indrazneata.

Yasin este in acelasi timp foarte puternic, stiind foarte cum sa isi assume responsabilitatile si sa ia cele mai bune decizii.

Este o fire perfectionista, dotata cu o constiinta profesionala anume. Este un comandant innascut, fiind foarte activ, intreprinzator, avand o capacitate de organizare exceptionala.

Yasin este un seducator, avand mare grija de imaginea sa. Dar se arata cu toate acestea foarte natural. Adora sa fie pe placul celor din jur si simte nevoia de a fi admirat de cei din jur.

Este conservator, tine foarte mult la reguli si nu se aventureaza decat foarte rar pe cararile nebatatorite pana acum. Dar aceasta metoda il impiedica insa sa isi indrepte atentia inspre metode mai noi si uneori mai eficiente. Vrea sa se bazeze doar pe valori sigure si prefera sa pastrese doar lucrurile pe care le stapaneste.

In acelasi timp este destul de introvertit si nu ii place sa atraga atentia asupra sa. Este calm si este perceput uneori drept o persoana foarte misterioasa. Nu se deschide decat foarte rar in fata celor din jur si este foarte greu sa stii cea ce gandeste. Nu cedeaza niciodata in fata maniei si nu suporta sa ridice vocea.

In sfera profesionala, Yasin este cunoscut pentru seriozitatea sa si pentru perfectionisumul sau. In cadrul unei firme va ajunge foarte repede sus. Consacra foarte multa energie locului de munca si vrea sa fie mereu ireprosabil. Foarte des, sta la locul de munca pana noaptea.

Yasin este cel mai adesea tachinat din cuza cochetariei sale. Acorda o mare importanta felului in care arata si in domeniul sentimental este foarte exigent.

Se va simti cel mai bine in cadrul unor meserii legate de domeniul social. Ii va placea foarte mult sa aiba grija de cei din jur atat din punct de vedere fizic, cat si psihologic.

Lasă un răspuns