Etimologie- provine de la cuvantul “iv” care inseamna arbust

Sarbatoare- 19 mai

Yveline este o fire distanta si rezervata si uneori trece drept o persoana foarte misterioasa. Va lua doar foarte rar cuvantul si prefera sa ii asculte pe cei din jur in liniste, de la departare mai ales.

Atunci cand considera ca are suficienta incredere, Yveline va indrazni sa se deschida in fata celor din jur si sa le arate celor din jur minunatul sau simt al umorului. Sfaturile sale sunt cautate de cei din jur deoarece este considerata a fi o femeie pragmatica si cerebrala.

Este foarte fidela atunci cand vine vorba despre prietenie si raspunde mereu cu prezent atunci cand cineva are nevoie de ajutor.

Emotivittate, sensibilitate, receptivitate, farmec si senzualitate… iata eternul feminin in toata splendoarea sa. Si chiar daca poate parea cam superficiala si cam lejera, Yveline cauta mereu sa dea un sens vietii sale pentru a simti ca exista din plin.

Din acest motiv, se va orienta inspre diferite cai, prin intermediul unor grupuri sociale cu viziune umanista, politica, artistica, spiritualista sau ideologica.

Este fantezista si boema si viata trebuie sa fie pentru ea o reprezentatie teatrala. Asta pentru a fi demna de a fi traita. Din acest motiv, uneori poate sa fie dezamagita din cauza unor dezechilibre interioare. Pentru ca este curioasa de tot si de toate, poate sa fie uneori cam instabila.

Din punct de vedere profesional, Yveline este foarte metodica, organizata si muncitoare. Nu tine cont de orele pe care le petrece in plus la locul de munca si ajunge repede foarte sus, pe posturi care implica o anumita responsabilitate. Va cauta mereu un confort financiar si uneori este calificata drept materialista. In orice caz, o nereusita nu va fi perceputa drept un esec, ci o modalitate de a avansa, de a face un pas inainte.

Pragmatismul sau va disparea cat ai zice peste atunci cand se va indragosti. Este o fire foarte pasionala care este gata de orice nebunie pentru cel cu care isi va petrece viata. O fire foarte optimista, nu va renunta atat de usor. Dar atunci cand vine vorba despre sentimente, ii cam lipseste luciditatea.

Lasă un răspuns