Etimologie – trandafir

Sarbatoare –

Zaira are o personalitate extrem de puternica, este energica, voluntara si independenta. Are un aspect fizic deosebit de placut, atunci cand situatia o cere stie sa fie mai supla, mai maleabila. Puterea sa de munca este relativ importanta chiar daca in unele cazuri este destul de neregulata. Exista zile in care moralul sau este ba ridicat, ba scazut, depinde de situatie si depinde de stresul prin care trece. Ea singura trebuie sa gaseasca metoda potrivita pentru a invinge acest stres, de ea depinde absolut totul. Spiritul sau este viu, facultatile de elocutiune extrem de bine dezvoltate si se intampla adesea ca Zaira sa se foloseasca de umor intr-o situatie mai jenanta sau mai dificila.

Copil, Zaira poate oscila intre introversiune si extroversiune, avand, rand pe rand, nevoie sa se exprime, sa comunice si sa se izoleze in turnul sau de fildes. Aceste doua tendinte sunt extrem de necesare evolutiei si dezvoltarii sale, prima fiind mai dezvoltata daca Zaira este nascuta in luna aprilie sau iulie sau a doua daca este nascuta in ianuarie sau in martie. Nervoasa si adesea nelinistita, Zaira are nevoie sa fie linsitita prin raspunsuri cinstite si clare la numeroasele sale intrebari. In caz contrar doar ii va spori angoasa si anxietatea. Parintii trebuie sa se asigure de faptul ca i se dezvolta creativitatea asta deoarece Zaira poseda o anumita originalitate care ii va fi de folos in mai multe domenii.

Cerebrala, Zairei ii place meditatia, reflexia si chiar metafizica. Schimburile intelectuale sunt in egala masura pe placul sau dar exista si cazuri in care prefera sa taca, sa nu zica absolut nimic. Numarul sau activ, 46, ii pune unele probleme de-a lungul vietii, de ordin sentimental in special. Asta deoarece va fi mult prea exigenta si autoritara cu partenerul de viata. De cele mai multe ori, in cadrul relatiei de iubire, Zaira se simte neinteleasa.

Destul de ambitioasa, calea profesionala este principalul sau interes, mai ales in domeniile urmatoare: teatru, cinema, invatamant. Este interesata de tot ceea ce tine de cuvinte si de voce, de profesiile comerciale sau independente dar si de profesii in care isi poate exercita creativitatea.

Lasă un răspuns