Etimologie – auriu

Sarbatoare –

Zarina are un caracter iesit din comun. Este logic ca astfel de vibratii sa fie mai greu de asimilat deoarece sunt sinonime cu maretia, cu depasirea de sine si cu aspiratiile inalte. Zarina va avea parte de realizari atat materiale cat si umanitare sau creative.

Zarina este o femeie inspirata, in simbioza cu cosmosul. Un destin care o va duce departe, ii va aduce numeroase realizari mai ales ca Zarina stie sa fie rabdatoare si determinata. Simte ca timpul lucreaza in favoarea sa de aceea nu isi face griji. Dar acest drum spre cel mai inalt varf poate fi presarat si cu obstacole, cu tensiuni nervoase deoarece Zarina are tendinta sa mearga pana la capatul posibilitatilor sale. Aceste lucruri fac parte din geniul sau.

Zarina pare o persoana greu de inteles datorita numeroaselor contradictii. Va fi astfel hiperemotiva, rezervata, inspirata, sensibila, impulsiva, va avea o intuitie de medium, dar va fi dependenta, naiva si va avea tendinta sa evadeze in vise sau sa fie pasiva cand ceva nu merge in viata sa. Aceasta tendinta va fi mai dezvoltata mai ales daca este nascuta pe data de 2,11, 20 sau 29 a lunii. Cuvantul de ordine al unei astfel de naturi este fara indoiala motivatia. Se va dedica in totalitate aspiratiilor sau misiunii sale. Daca nu reuseste sa isi realizeze aspiratiile va fi frustrata, acra si invidioasa.

Copil, Zarina este extrem de sensibila, are nevoie de protectie si afectiune deoarece ii lipseste increderea in propriile forte. La cel mai mic soc afectiv se va neglija dar cel mai grav este ca va neglija sarcinile de elev.

Zarina este o tandra care se va mobiliza pentru cei pe care ii iubeste si o iubesc. In dragoste este excesiv de timida, pudica si rezervata. Intuitiva, spera sa fie ghicita si asteapta destul de mult ca cineva sa faca acest lucru.

Zarina va fi tentata sa se dedice familiei si sa lase pe un plan secund cariera. Va fi tentata de o profesie din domeniul cifrelor precum contabilitate, marketing, afaceri sau de profesii din domeniul psihologiei, educatiei sau astrologiei.

Lasă un răspuns