Etimologie: elegant, frumos

Sarbatoare:

 

Deschis, increzator si jovial, Zian este o persoana simpatica, calduroasa si carismatica. Adaptabil, Zian se simte in largul sau peste tot unde merge si cauta sa socializeze mereu. Vorbaret si comunicativ, poseda arta oratoriei si a persuasiunii, este perspicace si are simtul observatiei. Zian este un senzual facut pentru a fi fericit. Multumit de el insusi. Zian poate parea o persoana vanitoasa. Curios, principalul defect al lui Zian este ca nu patrunde in esenta lucrurilor. In unele cazuri, se dovedeste a fi superficial si dusmanul eforturilor prelungite.

 

Copil, Zian este vorbaret si sociabil insa are tendinta sa prefere distractia si jocurile in detrimentul studiului. Parintii trebuie sa se ocupe indeaproape de scolarizarea sa, sa se asigure ca scoala nu este pusa pe un plan secund de Zian. In schimb, Zian poate primi premiul intai pentru colegialitate. Dezorganizat si dezordonat, Zian pare cateodata cu capul in nori.

 

Zian este o fiinta stralucitoare si zambitoare care se face remarcata in orice situatie si de care te atasezi rapid. Stie sa profite din plin de atuurile exceptionale cu care a fost dotat.

 

In afara de jocuri si distractie, lui Zian ii place sa comunice si simte nevoia sa se exprime. Apreciaza activitatile de grup, pictura, este o persoana sensibila la frumusete. Zian este de asemenea un sentimental: tandru, emotiv si generos, dornic de a impresiona si de a-i ajuta pe ceilalti in tot ce poate. Exactitatea nu este un cuvant care il caracterizeaza, este o persoana dezordonata care nu rezista tentatiilor de tot felul si poate suferi, de-a lungul vietii, de gelozie maladiva.

 

Zian va fi atras de profesiile comerciale, profesii in cadrul carora contactul cu publicul este favorizat, profesii din domeniul juridic, social sau medical, profesii legate de audiovizual, de expresia orala sau scrisa si gastronomie.

Lasă un răspuns