Etimologie: viata

Sarbatoare: 2 mai

 

Zoe este activa, independenta si directa. Datorita inteligentei sale Zoe va reusi, fara prea mari dificultati, sa  isi organizeze viata asa cum vrea. Datorita ambitiei sale nemasurate, Zoe va avea parte doar de impliniri de-a lungul vietii. In unele cazuri, Zoe se doveste a fi nerabdatoare, impulsiva si extrem de emotiva. Devine pasionata de lucruri extrem de rapid insa nu pe o durata lunga deoarece este o fire lunatica, capricioasa care se plictiseste repede de lucrurile incepute.

 

Zoe este o persoana generoasa chiar daca nu stie intotdeauna sa isi exprime sentimentele. Copil, Zoe poate fi fricoasa si timida. Imaginatia debordanta ii joaca uneori feste in special daca este nascuta in Februarie sau Noiembrie. Parintii trebuie sa o calmeze, sa o stimuleze dandu-i o multime de responsabilitati, inca de mic copil. Insa, Zoe poate avea si un comportament opus, aratandu-se curajoasa sau temerara, animata de un spirit de contradictie, in special daca este nascuta in luna August.

 

Dominata de cifra 11, Zoe este atrasa de stiintele umane: psihologie, pedagogie dar si parapishologie, domenii care sa ii poata satisface setea de magie. Zoe este mereu gata sa ii ajute pe ceilalti, sa le ofere un sfat la nevoie. Viata sentimentala este extrem de importanta pentru Zoe. Va incerca sa isi gaseasca sufletul pereche cu orice pret. Romantica si sentimentala, Zoe pune viata sentimentala pe primul loc. Daca nu reuseste sa isi gaseasca sufletul pereche, prefera sa traiasca in singuratate.

 

Zoe va incerca sa lucreze in asociere cu cineva sau in cuplu deoarece fibra afectiva reprezinta un sprijin considerabil pentru ea. Daca nu ii va reusi acest lucru Zoe va opta pentru alte domenii precum comertul, o profesie liberala, o activitate creativa, o profesie in raport cu copiii sau semenii (profesor, psiholog) sau o profesie in raport cu sfera financiara (banca, economie, contabilitate).

Lasă un răspuns