Etimologie- cel mai bun (greaca)

Sarbatoare- 31 august

Aristide este o persoana solitara uneori si destul de introvertita. Dar acest lucru se intampla doar din cauza faptului ca nu are incredere in el si in fortele sale.

Aristide este un idealist care vrea sa analizeze cu grija si incet toate lucrurile pentru a nu insela in vreun fel atunci cand vine vorba despre alegerile pe care le face.

Aristide este un barbat foarte rezervat si putin cam neincrezator. Sta putin sa analizeze persoanele cu care are de-a face inainte de a angaja o discutie cu ei. Pentru a se proteja de ei, Aristide decide sa arboreze mereu un aer rece si distant.

Aristide prefera sa sufere in sinea sa decat sa se planga celor apropiati sau prietenilor sai. Este o fire mai nelinistita si mai ingrijorata si pune la indoiala competentele sale. Din acest motiv, trebuie sa stea sa se gandeasca de doua ori inainte de a lua o anumita decizie.

Aristide nu crede in sansa sa. In opinia sa, fiecare persoana este stapana pe propriul sau destin si trebuie sa isi ia soarta in maini pentru a face fata greutatilor.

Disciplinat, Aristide este foarte metodic. Are mereu un plan de actiune prestabilit dupa care actioneaza in cele mai mici detalii. Este un barbat care tine foarte mult la principiile sale si nu se abate niciodata de la propriile sale reguli. Atunci cand are o idee in cap, nimeni si nimic nu il poate face sa isi schimbe parerea.

Aristide este in cautare de stabilitate, atat pe plan profesional, cat si pe plan afectiv. Dar, Aristide nu apreciaza deloc femeile mai superficiale sau vulgare. Vrea sa construiasca o relatie serioasa bazata pe incredere si ajutor reciproc. Dar isi va regasi echilibrul emotional in rutina. In acest fel, va reusi sa isi creeze propriile repere si sa evolueze intr-un mediu care ii este foarte familiar. Atunci cand este foarte indragostit, Aristide este gata sa faca orice pentru partenera sa.

Aristide va lucra din greu pentru a reusi mereu, mai ales in domeniul profesional. Este pasionat de meserile din domeniul gestiunii si administratiei. Dar se va descurca cel mai bine si in domeniul restaurarii.

Lasă un răspuns