Etimologie: Dumnezeu ne tamaduieste

Sarbatoare: 29 septembrie (calendar catolic)

 

Rafael este un barbat comunicativ si simpatic, un seducator innascut. Sociabil, extrovertit, Rafael este o fire deschisa si joviala. Pare facut sa se exprime, sa vorbeasca si sa se distreze. Are momente in care refuza sa infrunte dificultatile vietii si in care se dovedeste capabil sa depuna eforturile necesare, da dovada de seriozitate, constiinciozitate si autodisciplina. In unele cazuri, Rafael ia viata drept un joc, in altele poate parea ferm si serios. Rafael este un barbat concret, materialist care nu pierde niciodata din vedere latura financiara a lucrurilor.

 

Rafael se dovedeste a fi un excelent om de afaceri, persuasiv si incisiv, curajos si oportunist. Copil, parintii trebuie sa se asigure de faptul ca Rafael se dezvolta armonios, sa ii dezvolte creativitatea precum si facultatea de comunicare prin intermediul muzicii, cantecului, teatrului sau a limbilor straine. Trebuie combatuta tendinta sa versatila favorizand ordinea si metodica, disciplina si sociabilitatea.

 

Lui Rafael ii place linistea, securitatea si stabilitatea. Chiar daca are oportunitatea sa guste din lux, ii plac si lucrurile naturale, simple, sobre si autentice. Este dornic sa isi construiasca frumos si armonios viata sentimentala. Este adevarat ca este o persoana sensibila insa va fi mandru sa se afiseze la bratul unei femei puternice care il va ajuta sa isi depaseasca timiditatea si sensibilitatea. Tot cu ajutorul unei femei puternice alaturi, Rafael va reusi in cele din urma sa se implineasca din punct de vedere profesional.

 

Cand vine momentul alegerii unei meserii viitoare, Rafael se arata destul de indecis. Va fi tentat in special de profesiile comerciale, de profesii ce necesita contactul cu publicul sau in care se poate exprima pe deplin, o profesie ce necesita stapanirea uneia sau mai multor limbi straine (avocat, comedian, profesor), o meserie in raport cu gestiunea, finantele sau bancile.

Lasă un răspuns