Etimologie – varianta numelui Andrei, folosit in Noua Zeelanda

Sarbatoare –

Anaru este o persoana complexa. Este o persoana destul de nervoasa si are tendinta sa se interiorizeze, sa fie timid sau inhibat in unele situatii in care nu se simte in largul sau. Oricum ar fi, acest lucru ii ofera un anumit magnetism de care Anaru nu este intotdeauna constient. Anaru este destul de sensibil si uneori ii este greu sa se exprime, i se pare ca nimeni nu il intelege ceea ce este absolut normal deoarece reactiile sale sunt adesea imprevizibile. In functie de situatie si de moment, poate foarte bine sa reactioneze cat se poate de brutal sau sa se inchida in sine, sa refuze sa mai vorbeasca.

In orice caz, ceea ce cauta Anaru in special este armonia si simte nevoia sa fie apreciat si placut de persoanele din jurul sau. Este o persoana activa care, fie se dedica trup si suflet activitatii sale profesionale, fie prefera sa se refugieze intr-o inactivitate totala. Uneori, se imparte intre spiritul sau pragmatic si materialism si un anumit idealism ceea ce il poate determina sa se indeparteze progresiv de realitate si sa isi indrepte atentia spre spiritualitate sau irational.

Anaru poseda o intuitie remarcabila chiar daca nu recunoaste intotdeauna acest lucru. Copil, i-ar placea sa fie mai dur si va depune eforturi considerabile pentru a reusi acest lucru. Parintii trebuie sa evite sa il vexeze in vreun fel si sa favorizeze in cazul sau comunicarea verbala. Elev stralucit, Anaru poate sa se remarce in mod pozitiv in ceea ce priveste studiile dar este, in egala masura, un autodidact, mereu interesat de imbogatirea cunostintelor.

Ii place sa straluceasca, sa fie privit si admirat, sa se dea drept exemplu si nu va ezita sa recurga la simtul sau teatral care este innascut. Pe plan sentimental este pasional chiar daca nu este foarte generos, cu conditia totusi ca autoritatea sa sa fie recunoscuta, nu sa fie contestata.

Anaru va prferea profesiile aflate in stransa legatura cu puterea si banii sau profesiile tehnice (inginer, mecanic, informatician) sau meseriile din domeniul cercetarii.

Lasă un răspuns