Sociabila si foarte fermecatoare, Celia este o persoana foarte comunicativa. Iubeste sa se distreze si sa isi faca toate placerile. Nu rateaza nicio ocazie in care se poate distra de minune. Dar asta nu o impiedica insa sa fie foarte ambitioasa si sa isi fixeze unele obiective sau idealuri foarte inalte. Este foarte exigenta cu ea insasi pana atinge succesul.

Celia este foarte fidela, directa, dar uneori sufera din cauza naivitatii sale. Este dulce, feminina, primitoare si foarte ospitaliera, adorand sa aiba grija de cei din jur.

Celia are un spirit critic minunat. In perioada copilariei, daca este stimulata asa cum trebuie, va ajunge departe. Este foarte curioasa si interesata de toate lucrurile din jur, un lucru ce poate sa duca la o anumita instabilitate. Vrea mereu sa fie pe palcul parintilor, deoarece familia este pe primul loc pentru ea. Dar are si o nevoie constanta de a se simti iubita. Cel mai bine ar fi sa participe la activitati de grup pentru a deveni mai solidare.

Celia este un spirit extrovertit si sociabil, exprimandu-se foarte usor si captivandu-i pe cei din jur cu elocventa sa. Se face remarcata si datorita sinceritatii sale si entuziasmului sau.

Celia este o femeie foarte seducatoare, senzuala si feminina, cu un farmec remarcabil. Am putea chiar spune despre ea ca are o personalitate de vedeta. Fascineaza pe toata lumea cu un “je ne sais quoi” unic si cu un aer foarte distins.

Dar va suporta cu greu criticile si poate deveni orgolioasa. Vrea sa fie mereu felicitata, vrea sa i se recunoasca meritele, un lucru ce o face sa isi depaseasca limitele si sa incerce mereu sa fie cea mai buna.

In domeniul afectiv, Celia are foarte multi admiratori, dar nu este interesata decat de cei care par mai distanti sau care nu se lasa usor impresionati de farmecele sale. Are nevoie de un barbat independent, deloc sensibil. Viata sentimentala este primordiala pentru Celia.

Celia adora arta si domeniul esteticii. Se va simti insa foarte bine si in domeniul medical, cel al justitiei, educativ sau in profesiile care sunt in stransa legatura cu creativitatea. Pe scurt, in orice profesie in care sunt necesare precizia si minutiozitatea.

Lasă un răspuns