Dacă numele de copii mai retro precum Gabriel sau Louis încă sunt foarte în vogă, asta nu înseamnă unele nume mai puțin clasice nu vor fi foarte în vogă. Mai ales cele inspirate din natură care îi vor inspira cu siguranță noii părinți în anul ce vine și vor fi foarte populare.
 
Iată deci care sunt cele mai în vogă nume inspirate de natură foarte populare pentru anul 2021.

Marin. Este un nume care vine de la latinul Marinus. Un nume care ne duce cu gândul la mare, bineînțeles. Marin este o fire destul de rezervată care adoră discreția și distanța. Este o persoană foarte simpatică și generoasă. 
Zefir. Este un nume foarte popular în Grecia. Vine de la zephuros care înseamnă vântul de vest. Zefir este o persoană care are grijă de aparența sa. Adoră sportul, este ambițios și puterea de seducție este fără pereche.
 
Celestin. Celestin este un  nume derivat de la latinescul caelestis, care înseamnă care vine din cer sau celest. Cel care poartă acest nume este cea mai disciplinată persoană.
 
Ocean. Încă un nume foarte frumos inspirat de natură, de origine greacă. Ocean are cel mai simpatic caracter. Evocă farmecul și discreția și este foarte apreciat de către cei din anturajul său.
 
Orion. Orion este numele unei constelații de o frumusețe extraordinară. Este un nume ce evocă ceea ce strălucește, ceea ce este unic.
 
Cosmin. Kosmos este un nume de origine greacă care vine de la Cosmin și care înseamnă ordinea cea bună. Cosmin are o imaginație debordantă și nu se teme de nimic.
 
Sirius. Este un nume de origine greacă, care vine de la Seiros și care înseamnă arzător. Cei care au acest nume sunt cei mai vicleni și cei mai inteligenți.
 
Morgan. Este un nume de origine bretonă care vine de la mor- mare și de la gen – născut. Cei care au acest nume sunt cei mai ambițioși și cei mai curajoși.
 
Colin. Colin este un nume de origine greacă care înseamnă victoria poporului. Este un diminutiv de la Nicolas. Colin este foarte îndemânatic și priceput în tot ceea ce face.
 
Florentin. Este un nume de origine latină de la floretum, care înseamnă înflorire. Este o persoană foarte amabilă și extrem de fermecătoare. Este foarte intuitiv și găsește cele mai bune soluții pentru toate problemele.

Lasă un răspuns