Inca mai esti in cautarea unui nume pentru ingerasul tau? Cum ar fi sa alegi un nume mai original si mai interesant care se termina in C? Care sunt cele mai bune alegeri pe care ai putea sa le faci?

Aymeric. Numele de Aymeric este un nume derivat de la numele de origine germana Haimric. Un nume compus din termenii « haim » si « ric » care inseamna « casa » si « puternic », un nume care mai inseamna si « casa regelui ». Cei cu acest nume sunt mai degraba rezervati, elitisti si exigenti, care isi vor arata afectiunea si caldura doar dupa ce vor fi cuceriti de catre cei din jur.

Luc. Luc este un nume bilbic derivat de la grecesul Leukox, care inseamna « stralucitor, alb ». Cei care poarta acest nume stiu cum sa se faca remarcati datorita caracterului lor puternic si a eforturilor pe care le depun pentru a obtine ceea ce isi doresc. Nu iau niciodata lucrurile sau problemele in deradere si dau mereu dovada de maturitate in comportament si gandire.

Eric. Numele printului din Mica Sirena este un nume de origine scandinava care inseamna « suveran ». Cei care poarta acest nume sunt rezervati, sunt foarte hotarati si iubesc riscurile si sa invete mereu lucruri noi. Tot ceea ce fac este dus la bun sfarsit cu succes datorita originalitatii si spiritului de initiativa de care dau dovada.

Isaac. Isaac este un nume bilbic, de origine ebraica, ideal pentru baieteii mai rationali si mai maturi. Sunt increzatori si determinati, stiu mereu ceea ce vor si nu pun niciodata sub semnul intrebarii capacitatile lor.

Yanic. Yanic sau Yannik, este un nume derivat de la Jean. Un nume ideal pentru baietii sociabili, cultivati si diplomati, care au nevoie mereu sa se simta apreciati. Sunt curiosi si dau dovada de o capacitate de adaptare iesita din comun.

Marc. Numele de Marc vine din latinescul « marcus » si face referire la zeul Marte, zeul razboiului dar si un zeu agrar, legat de culturi si de fertilitate. Baieteii cu acest nume sunt introvertiti si nu vor sa isi asume riscuri. Sunt onesti si drepti si foarte apreciati de catre cei din jur.

Lasă un răspuns