Alegerea unui prenume pentru bebelușul tău nu este o sarcină tocmai ușoară: pentru unele persoane este ușor, au ales deja un prenume încă înainte de sarcină în timp ce alte cupluri așteaptă până în ultimul moment pentru a se pune de acord asupra unui nume. Ce ai zice de un prenume regal pentru bebelușul tău?

Victoria. La fel ca regina Victoria a Marii Britanii și împărăteasă a Indiei (1819-1901). Cunoscută pentru faptul că a fost fiica prințului Eduard, duce de Kent, regina Victoria a fost încoronată la vârsta de 18 ani, după moartea celor trei frați mai mari ai tatălui său. Victoria vine din latinescul Victoria și semnifică cea victorioasă. Se spune despre Victoria că este inteligentă, calmă și rezonabilă.

Charlotte. La fel ca prințesa Charlotte de Cambridge, născută pe data de 2 mai 2015 la Londra, membră a familiei regale britanice. Charlotte este fiica prințului William, duce de Cambridge și a soției sale, Kate Middleton. Este sora mai mică a lui George și sora mai mare a lui Louis. Prenumele Charlotte este de origine germanică și semnifică forță. Charlotte este o persoană optimistă, o bună interlocutoare.

Eleonora. La fel ca Ulrica Eleonora a Suediei (1688-1741). Cunoscută pentru faptul că a abolit monarhia absolută în 1718, regina Eleonora a urcat pe tronul Suediei după fratele său, Carol al XII-lea al Suediei. Eleonora este un prenume care vine din grecescul eleos, care semnifică compasiune. Eleonora este o persoană reputată pentru faptul că este versatilă, imprevizibilă și capricioasă.

Alix. La fel ca Alix de Champagne (1140-1206), soția lui Louis VII. Alix a fost soția cu numărul trei a lui Louis VII, în 1160. I-a oferit acestuia doi copii ceea ce i-a conferit o putere și o influență importante asupra curții regale și asupra soțului său. Prenumele Alix vine de la germanul adal care înseamnă nobil. Alix este o persoană extrem de ambițioasă.
Nikolai. La fel ca Nikolai William Alexander Frederik, conte de Monpezat, născut pe data de 28 august, 1999, la Copenhaga. Este rodul iubirii dintre prințul Joachim al Danemarcei și prima sa soție, Alexandra Manley. Nikolai este forma rusă a prenumelui Nicolas. Înseamnă victorie și popor. Nikolai este sociabil și intuitiv.

Lasă un răspuns