Fiecare cifra are o semnificatie aparte si o vibratie proprie care ne influenteaza in mod subtil personalitatea si viata. De exemplu, persoanele nascute pe data de 1 sunt lideri innascuti, in timp ce cei nascuti in zilele de 12, 15 si 30 sunt mai creativi.

In articolul Ziua de nastere – Cifra 11 explicam de ce acesta este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 11 pentru ziua de nastere. Astazi iti voi povesti despre semnificatia cifrei 11.

Inspiratii
Personalitate. Cei nascuti pe 11 sunt dintre „cei alesi”.. Se disting prin insusiri aparte: vocatie, iluminare, inspiratie, intuitie, imaginatie, abnegatie. Sunt niste idealisti cu un destin deseori special, calauzit de puterea convingerilor si marcat frecvent de un talent timpuriu, de o revelatie sau de chemarea unei misiuni. Au forta morala, sunt intelepti si diplomati. Le place studiul. Pot avea o perceptie ascutita, pana la aparitia unor m ani festari parapsihice.

Defecte. Lipsa de realism, exaltare, excentricitate, aroganta, individualism.

Dragoste. Sunt romantici, sensibili, au sentimente nobile si tendinta de a idealiza fiinta iubita. Au nevoie de un partener de viata cu care sa comunice spiritual, dar care sa aiba in paralel ceva mai mult simt practic decat au ei.

Numere, cifre si mesaje …

Daca vrei sa aflii informatii si despre semnificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, vezi toata lista numerelor si cifrelor publicate aici: Semnificatia zilei de nastere, in numerologie

1 COMENTARIU

  1. Sunt născut în data de 11.07.1967, în sectorul 3, Bucuresti. Vă rog frumos comunicati- mi toate informatiile importante pt. mine. Mulțumesc frumos, sarbatori fericite.

Lasă un răspuns