Fiecare cifra are o semnificatie aparte si o vibratie proprie care ne influenteaza in mod subtil personalitatea si viata. De exemplu, persoanele nascute pe data de 1 sunt lideri innascuti, in timp ce cei nascuti in zilele de 12, 15 si 30 sunt mai creativi.

In articolul Ziua de nastere – Cifra 13 explicam de ce acesta este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 13 pentru ziua de nastere. Astazi iti voi povesti despre semnificatia cifrei 13.

Profesionistii
Personalitate. Uzand de calitati precum simt practic, creativitate si disciplina, cei nascuti pe 13 au darul de a sti sa imbine frumosul cu durabilul si functionalul. Sunt oameni realisti, logici, org ani zati, meticulosi si de incredere, care pun pret pe munca, familie si traditie.
Profesia e de baza pentru ei, dar este esential sa le placa ceea ce fac. Se poate sa-si schimbe ocupatia pana isi gasesc vocatia, dar cand o gasesc, fac o arta din meserie. Sunt, in general, seriosi, vorbesc putin, sincer si cu miez.

Defecte. Rigiditate, incapatanare, conservatorism, scepticism, care pot bloca accesul la o serie de oportunitati. Le trebuie mai multa deschidere.

Dragoste. Au sentimente profunde si statornice. Prudenti, se leaga greu, in timp. Chiar daca nu sunt prea expansivi in dragoste, au un farmec special.

Numere, cifre si mesaje …

Daca vrei sa aflii informatii si despre semnificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, vezi toata lista numerelor si cifrelor publicate aici: Semnificatia zilei de nastere, in numerologie

Lasă un răspuns