Fiecare cifra are o semnificatie aparte si o vibratie proprie care ne influenteaza in mod subtil personalitatea si viata. De exemplu, persoanele nascute pe data de 1 sunt lideri innascuti, in timp ce cei nascuti in zilele de 12, 15 si 30 sunt mai creativi.

In articolul Ziua de nastere – Cifra 2 explicam de ce acesta este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 2 pentru ziua de nastere. Astazi iti voi povesti despre semnificatia cifrei 2.

Cooperantii
Personalitate. Pasnici si prietenosi, cei nascuti pe 2 depind mult de anturaj si de mediu. Sunt sensibili, afectuosi si au nevoie de atentie. Cauta armonia si siguranta. Diplomatia e o calitate de baza. Sunt buni mediatori si colaboratori. Au intuitii excelente si abilitati psihologice.
Iubesc frumosul, au gusturi rafinate si adesea au talente artistice. Atenti la detaliu si perseverenti, le este mai la indemana sa definitiveze un proiect decat sa-l initieze. Nu le place sa iasa in fata, preferand planul sec und.

Defecte. Timiditate, neincredere, vulnerabilitate, nervozitate, lipsa de combativitate, pesimism si inclinatia de a accepta prea multe compromisuri.

Dragoste. Sunt romantici, tandri si foarte sentimentali. Iubirile lor se nasc mai lent, prin tatonari succesive, sunt profunde, linistite si discrete.

Numere, cifre si mesaje …

Daca vrei sa aflii informatii si despre semnificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, vezi toata lista numerelor si cifrelor publicate aici: Semnificatia zilei de nastere, in numerologie

Lasă un răspuns