Fiecare cifra are o semnificatie aparte si o vibratie proprie care ne influenteaza in mod subtil personalitatea si viata. De exemplu, persoanele nascute pe data de 1 sunt lideri innascuti, in timp ce cei nascuti in zilele de 12, 15 si 30 sunt mai creativi.

In articolul Ziua de nastere – Cifra 22 explicam de ce acesta este atat de important si care sunt semnficatiile cifrei 22 pentru ziua de nastere. Astazi iti voi povesti despre semnificatia cifrei 22.

Plutocratii
Personalitate. Dispun de forta, stap ani re de sine, o mare ambitie si au spirit de anvergura. Au un caracter puternic, simt practic, creativitate, initiativa, talent de lider si abilitatea de a-i influenta pe ceilalti. Actiunile lor se indreapta catre afaceri de mare intindere, imperii financiare, putere politica, faima. Orientarea spre material predomina, iar pornirea de a acumula, de a face avere ii propulseaza adesea in lumea plutocratiei. Destinul lor e maret, promitator, dar poate fi si dificil.

Defecte. Infumurare, lipsa de scrupule, inflexibilitate, nesiguranta, lacomie, tendinte acaparatoare si m ani pulative.

Dragoste. Sentimentele lor nu cunosc cale de mijloc: iubesc sau detesta. Cauta un partener din ac ela si aluat, cu aceleasi ambitii – de preferat, care provine dintr-o clasa sociala de varf.

Numere, cifre si mesaje …

Daca vrei sa aflii informatii si despre semnificatia zilei de nastere in care s-au nascut prietenii, colegii sau rudele tale, vezi toata lista numerelor si cifrelor publicate aici: Semnificatia zilei de nastere, in numerologie

Lasă un răspuns