Etimologie: nobil

Sarbatoare: 24 septembrie

 

Un exces de cifre (9) fac din Adela o persoana fragila, hiperemotiva, visatoare, fantezista, intuitiva si sensibila. Chiar daca se ascunde in spatele unei masti, Adela este o persoana sensibila. Adela ii dezorienteaza pe cei din jurul sau, deoarece este cand rezervata, tacuta, inchisa in sine, cand vorbareata si activa. Totul depinde de momentul prezent. Chiar daca nu este intotdeauna pregatita sa infrunte realitatea dura a vietii, Adela este o norocoasa, sansa ii surade de cele mai multe ori. Are tendinta sa se rupa de realitate sau sa traiasca in continua miscare. Adela este o nelinistita, o nervoasa, are tendinta sa isi puna o multime de intrebari care nu fac decat sa ii complice existenta si asa destul de tulburata.

 

Adela pune mare pret pe comunicare si exprimare, sunt esentiale pentru echilibrul sau. Poseda o mare agilitate intelectuala, intelege rapid anumite lucruri, are darul de a-i citi pe ceilalti. Adela este o femeie cu un inceput de viata lent insa, pe la 23 de ani, va recupera timpul pierdut.

 

Copil, Adela este o sensibila ce are nevoie de multa afectiune si iubire. Adela nu este o persoana autonoma, are tendinta sa se refugieze in lumea viselor cand ceva nu este pe placul sau. Are nevoie de incurajari, sa fie stimulata. Parintii trebuie sa ii supravegheze indeaproape situatia scoalara. Teatrul ii va permite sa isi exteriorizeze sensibilitatea si sa isi dezvolte facultatea de exprimare. Dansul este necesar dezvoltarii mobilitatii.

 

Adela nu apreciaza niciun fel de constrangeri, are nevoie de libertate si independenta. Ii place aventura, schimbarea si noutatea. Adora sa calatoreasca, sa descopere lumea insa i-ar placea sa fie insotita. In dragoste Adela are nevoie de pasiune, nu este facuta pentru o viata organizata, traditionala.

 

Adela va fi tentata de meserii din sfera comertului, turismului, din sfera artistica sau din domeniul tehnic.

Lasă un răspuns