Etimologie: a iubi

Sarbatoare: 26 iunie

 

David este o persoana afectuoasa, sensibila si timida, blanda si emotiva. Insa, David este destul de greu de inteles datorita a doua tendinte contradictorii care il va domina de-a lungul vietii. Una din aceste tendinte il impinge sa se afirme, sa straluceasca si sa fie autonom. Una il face sa depinda de persoanele din jurul sau, sa se supuna si sa coopereze. Lui David ii este destul de greu sa armonizeze aceste doua tendinte si sa isi afirme personalitatea. Timid in mod obisnuit, David trece rapid de la o stare la alta. Acum este calm, acum este negru de furie.

 

David simte nevoia sa fie admirat, este o persoana destul de vanitoasa. Va cauta, de-a lungul vietii siguranta, atat afectiva cat si financiara, va fi mai dependent de mediul familial decat isi doreste. Copilaria lui David este una destul de dificila. S-ar putea sa aiba probleme cu unul din parinti, probleme ce pot sa tulbure aceasta persoana sensibila. David are o inclinatie pentru limbile straine iar parintii nu trebuie sa neglijeze acest lucru. Deoarece are tendinta sa fie lenes, parintii trebuie sa ii favorizeze autonomia, sa il lase sa faca ce activitati isi doreste. Temator, imaginatia ii joaca adesea feste, s-ar putea sa fie chinuit noapte de cosmaruri.

 

David are nevoie de siguranta financiara, este atras de bani si de puterea pe care acestia i-o ofera. In dragoste David este ambivalent, dependent de partenera sa de viata careia ii cere sprijin si afectiune. Ii este destul de greu sa isi manifeste sentimentele, pare la prima vedere o fire rece.

 

Ambitios, David va fi atras de o profesie liberala, de o profesie in raport cu banii (gestiune, contabilitate, afaceri, finante, banci), de cele in raport cu oferirea unor sfaturi, cele ce necesita contactul cu oamenii sau comertul.

1 COMENTARIU

  1. Tot ce scrie aici ma descris complet vorbesc serios exact asa sunt eu

LĂSAȚI UN MESAJ