Etimologie: cununa, ghirlanda, coroana

Sarbatoare: 28 noiembrie

 

Stefan are un temperament puternic, este activ, energic, dinamic si curajos. Adaptabil si maleabil in aparenta, Stefan stie sa isi impuna ideile cu blandete si cu fermitate totodata. O mana de fier intr-o manusa de matase…asa l-am putea caracteriza pe Stefan in cateva cuvinte. Stefan are, de-a lungul vietii, o multime de proiecte si idei insa nu este capabil uneori sa le puna pe toate in practica. Actiune este verbul sau preferat. Daca intensitatea momentului prezent i se pare mult prea puternica, Stefan incetineste ritmul.

 

De obicei, Stefan este stimulat de dificultate. Poseda un acut simt al justitiei si are reactii violente in unele situatii, cand ceva nu ii convine. Este preocupat in permanenta de semenii sai. De aceea, se va alatura unor asociatii umanitare cu scopul de a ajuta oamenii. Stefan este un barbat intuitiv care poate oscila intre o posesivitate absoluta si un anumit altruism.

 

Copil, Stefan este voluntar, un elev muncitor si bun, activ. Perfectionist uneori, maniac chiar intr-un anumit domeniu, Stefan se arata in mod paradoxal indisciplinat intr-un domeniu care nu il intereseaza. In cazul lui Stefan, activitatile de grup trebuiesc favorizate deoarece aceastea ii vor permite sa isi dezvolte simtul solidaritatii.

 

Stefan este extrem de atasat de familia sa si va depune eforturi considerabile pentru pastrarea armoniei in sanul acesteia. Stefan este un adept al pacii chiar daca se intampla uneori ca el sa fie cel care declara razboiul. Are un simt estetic dezvoltat ceea ce il determina sa fie interesat de arta. In dragoste, Stefan se dovedeste a fi dificil deoarece cauta perfectiunea. Din cauza intransigentei sale, risca sa treaca pe langa fericire.

 

Stefan va fi tentat de mai multe profesii: turism, marketing, finante, orientari artistice sau din domeniul estetic, gastronomic, o meserie ce necesita precizia si minutiozitatea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ