Etimologie: alb, incredere

Sarbatoare: 16 iulie

 

Cata putere de seductie! Cat farmec si energie, cata feminitate si sensibilitate ! Elvira este o femeie intuitiva, cu o imaginatie bogata. Datorita cifrei sale, 8, Elvira are posibilitatea de a-si indeplini aspiratiile si obiectivele. Creativitatea de care da dovada poate favoriza aceasta reusita. Daca nu reuseste sa isi indeplinasca aspiratiile, Elvira va fi hiper emotiva, sensibila si dependenta. Feminina, insetata de tandrete si iubire, Elvira va cauta viata de cuplu si se va arata afectuoasa, calduroasa si comunicativa. Pe de alta parte, exista situatii in care Elvira se arata neincrezatoare si prudenta, in special in momentele in care nu se simte in largul sau.

 

Copil, Elvira este fragila si influentabila, imaginatia sa bogata o poate face vulnerabila (temeri, frici, nevoia de a se simti protejata). Insa orice medalie are reversul sau, creativitatea este forta sa.

 

Sensibila la reusita sociala, la bunurile materiale si confort, Elvira poseda un simt comercial cert. De altfel, Elvira este curajoasa si intreprinzatoare atunci cand situatia o cere. Necunoscutul si dificultatea nu o descurajeaza, chiar din contra, o stimuleaza. Viata amoroasa este importanta pentru Elvira, o fiinta tandra, senzuala si cuceritoare. Elvira este atasanta si afectuoasa, frivola insa fara sa arate acest lucru. Elvirei ii este destul de greu sa reziste unui cadou: o bijuterie, o pereche de pantofi, o rochie…

 

Elvirei ii place sa stea in compania prietenilor. Relatiile sale evolueaza rapid de-a lungul timpului deoarece fidelitatea nu este principala sa calitate. Indragostita de schimbare, de tot ce este nou, Elvira este fascinata de calatorii, aventura si neprevazut. Este mereu incantata sa plece dar se va intoarce bucuroasa de unde a plecat.

 

Dotata cu aceasta natura profund inspirata si intuitiva, Elvira va fi tentata de o profesie estetica sau artistica, dar si de stiintele umane. Si lumea finantelor o atrage in egala masura.

Lasă un răspuns