Etimologie- frumoasa, calma (celta)

Sarbatoare- 9 septembrie

Alana este o femeie foarte dinamica si inteligenta. Foarte activa, Alana nu suporta sa stea degeaba fara sa faca nimic. In general, este o persoana harnica, una care se incapataneza ca lucrurile sa iasa mereu perfect.

Dar setea de acesta de activitate nu o impiedica insa sa stea sa se gandeasca bine inainte de a face ceva. Este foarte meticuloasa, dar are si o putere de intelegere foarte mare atunci cand vine  vorba despre unele lucruri. Analizeaza foarte bine lucurile inainte de a face ceva sau de a actiona atunci cand vine vorba despre ceva foarte important.

Alana este si o femeie cu o personalitate stralucitoare, mai degraba introvertita si solitara care vrea sa fie mereu pe primul loc, indiferent de situatie. Este disciplinata, voluntara, stabila, rabdatoare, dar si foarte originala.

Alana are o inteligenta peste medie si un spirit mai degraba analitic sau matematic care o vor ajuta sa aiba realizari foarte multe, de cea mai mare avengura. Si chiar daca are foarte multe calitati, Alana are si cateva defecte: da dovada de rigiditate, de incapatanare, de mandrie, de obstinare, de orgoliu si de intoleranta.

In copilarie, este foarta atasata de mediul in care creste si de familia sa. Vrea mereu sa reuseasca in tot ceea ce face, este foarte serioasa, iar meticuolizatatea sa se poate transforma uneori in manie.

Alana tinde sa fie uneori mult prea ocupata de problemele sau lucrurile celor din jur, crezand despre ea ca este perfecta in tot ceea ce face. Este adevarat ca poti sa ai incredere in ea deoarece este foarte matura.

Lasă un răspuns