Etimologie: sfant

Sarbatoare:

 

Ariana este o femeie independenta, adepta emanciparii feminine. Ariana este o femeie seducatoare, indragostita de viata si de placerile oferite de aceasta. Dinamica este termenul care ar putea-o caracteriza cel mai bine. Adesea, Ariana se afla intre doua trenuri sau doua avioane. Nevoia sa de aventura este mare, este adaptabila, curioasa si prompta. Atuurile sale sunt curajul, simtul initiativei, responsabilitatea, sociabilitatea, abilitatea si constiinciozitatea. Principalele sale defecte sunt instabilitatea, versatilitatea, lejeritatea, nelinistile si tendinta spre libertinaj. Ariana este considerata o persoana simpatica de persoanele din anturajul sau.

 

Copil, Ariana este un dracusor, un baietoi care prefera sa se catere in copaci decat sa se joace cu papusile. Instabila si agitata, Ariana se dovedeste a fi, de cele mai multe ori, neascultatoare si dezordonata. In consecinta, o educatie stricta, autoritara chiar, este recomandata.

 

Umanista, Arianei ii place sa se faca utila, sa se dedice cauzei celorlalti. Ii place sa se implice in activitati de grup, in sanul unei colectivitati cu care sa impartaseasca aceleasi idealuri. Viata amoroasa este importanta pentru aceasta femeie libertina care se indragosteste mult prea des la prima vedere. Fidelitatea nu este una din principalele sale calitati. Ariana are tendinta sa isi caute sufletul pereche departe, in strainatate.

 

La Ariana instinctul de mama nu este dezvoltat complet, ii este teama sa faca acest pas important, ii este frica ca nu se va descurca. Ariana se va orienta mult prea repede spre o profesie de care se va plictisi rapid. Numarul sau acitv, 32, o impinge spre instabilitate si mobilitate. Studiile de lunga durata stau in calea nevoii sale de actiune. Ariana va opta pentru o meserie din domeniul calatoriilor, import-export sau din domeniul comercial, vanzari, publicitate, presa sau din domeniul social. Nici meseriile din domeniul transporturilor, din sectorul medical sau paramedical nu ii sunt indiferente.

Lasă un răspuns