Etimologie- un nume derivat de la Irene, care inseamna pace in greaca

Sarbatoare-  1 aprilie

Iria este o fire foarte simpatica si foarte dinamica. Iar tot ceea ce intreprinde in viata sa este plasat sub semnul pasiunii. Este foarte deschisa la comunicare. Poate parea o fire mai singulara si mai speciala si isi cultiva mereu propriul sau stil sau propria sa personalitate.

Iria poate degaja uneori impresia unei forte si a unei sigurante, in timp ce in realitate, este destul de fragila. Este obstinata si determinata si va fi foarte greu sa o faci sa isi schimbe parerea.

Stie cum sa fie pe plac celor din jur, sa seduca, sa farmece si sa isi distraga anturajul. Este plina de viata, adaptabila si detine arta persuasiunii sau a ripostei. Are un mare talent de actrita, apreciaza jocurile si distractia si vede mereu doar latura frumoasa a vietii.

Iria este foarte indemanatica si foarte creativa in acelasi timp. Are o vointa de fier, dar si o capacitate de actiune extrem de importante. Domeniul afectiv are o mare rezonanta asupra destinului sau atat profesional, cat si personal.

Iria are nevoie de destul de mult timp pentru a gandi si a reflecta. Ia deci deciziile destul de greu, doar dupa ce a cantarit foarte bine totul. Si chiar daca nu are foarte multa fantezie, compenseaza prin latura sa serioasa si metode infailibile care ii va permite sa reuseasca in tot ce isi propune.

Iria este sensibila si imaginativa, cauta mereu contactul cu cei din jur si tine foarte mult la relatiile de prietenie. Se teme destul de tare de solitudine si tine inainte de toate la sentimente. Este concilianta si ii asculta pe toti cei din jurul sau foarte atenta, fiind foarte apreciata pentru asta. Este insa impartita intre latura sa egocentrica si cautarea companiei celor din jur. Dar si intre o realizare profesionala si una familiala.

Iria este o fire foarte naturala, dar si instabila si se va descurca cel mai bine in domeniul comercial. Sau in cele in care se poate exprima in voie, precum cele legate de jurnalism, avocat, profesor, relatii cu publicul sau actrita chiar.

Lasă un răspuns