Etimologie- fericita (scandinava)

Sarbatoare- 11 iulie

Olga este o femeie de actiune, voluntara si aventuriera care nu se teme deloc de obstacole sau de probleme. Este determinata si foarte indrazneata si nu isi pierde niciodata din vedere obiectivele.

Olga pare la prima vedere mai distanta si mai rigida, dar este o persoana cu inima deschisa. Este visatoare si foarte romantica si are tendinta din cand in cand de a se izola pentru a da frau liber imaginatiei.

Olga este mai degraba o persoana mai discreta si mai rezervata si nu suporta sa se dea in spectacol. Olga este foarte feminina dar nu ii place sa atraga atentia. Stie foarte bine ca latura sa ingenua este mai mult decat de ajuns pentru a-i seduce pe cei din jur.

Olga este foarte prudenta si discreta, nu ii place sa exagereze deloc. Este foarte sensibila atunci cand vine vorba despre familie si se va simti cu adevarat implinita doar in sanul familiei.

Olga are foarte multi prieteni datorita faptului ca este o persoana foarte deschisa si toleranta care nu judeca lumea din jur. Este foarte generoasa si cauta mereu cadourile ce ar putea sa fie pe placul celor din jur.

Este foarte sensibila, are o imaginatie foarte bogata, dar uneori este mult prea credula. Nu suporta deloc mediocritatea si nu este facuta pentru un rol de subaltern. Nu suporta esecul, care o va face sa devina o persoana acra si amara. Din fericire insa, stie cum sa profite din plin de toate oportunitatile si sunt foarte rapide in executarea lor. Olga este si foarte activa si curajoasa, avand mereu tendinta de a comanda si a dirija.

In ceea ce priveste domeniul sentimental, Olga se va simti cel mai bine traind clipe romatice cu partenerul sau. Este optimista, avand o viziune simpla, dar idealista cu privire la iubire. Dar cu ea trebuie sa fii prudent, deoarece atunci cand simte ca relatia a devenit foarte solida, se poate transforma intr-o partenera capricioasa si agasanta.

Pentru Olga viata de familie, de mama in special, este prioritara. Deci viata personala este pe primul plan, dupa cea profesionala. Va fi atrasa in special de profesiile liberale, de cele din domeniul tehnic si al expertizei sau administratiei.

Lasă un răspuns