Etimologie – credinta, vitejie, indrazneala

Sarbatoare –

Deschis, jovial, sociabil si increzator in fortele proprii, Rares are o personalitate puternica. Este simpatic, fermecator si carismatic, adaptabil, se simte in largul sau oriunde si cauta societatea si contactul cu oamenii. Vorbaret si comunicativ, Rares poseda facultatea elocutiunii si puterea de convingere, este un senzual facut pentru a profita din plin de placerile vietii. Multumit de el insusi, Rares pare la prima vedere vanitos insa persoanele din jurul sau stiu ca este o persoana naiva si simpatica. Curios de absolut tot ce il inconjoara, principalul sau defect este ca renunta prea repede, nu cerceteaza mai mult un anumit lucru care il intereseaza.

In unele situatii se dovedeste a fi superficial, este dusmanul declarat al eforturilor prelungite. Rares este o persoana zambitoare si optimista, nimeni si nimic nu il poate face sa gandeasca negativ, in ciuda faptului ca intampina si el o serie de obstacole in viata. Tine doar de el sa profite din plin de atuurile exceptionale cu care este dotat, sa profite de ele inr-o maniera pozitiva si judicioasa. Copil, Rares este vorbaret si tenace, are tendinta sa prefere joaca si distractia in detrimentul studiului. Parintii trebuie sa incerce sa il determine sa fie mai preocupat de scoala, sa nu mai puna studiile pe un plan secund. In schimb, va obtine premiul I in ceea ce priveste prietenia, este cel mai bun prieten, umarul pe care vin sa planga multi cand au probleme.

Lui Rares ii place sa profite de toate placerile oferite de viata, ii place sa comunice, simte nevoia sa se exprime. Apreciaza in special activitatile de grup, este sensibil la genul frumos. In ceea ce priveste relatia de iubire, Rares este o persoana tandra si emotiva, sensibila si generoasa, mereu gata sa ii faca pe plac persoanei iubite. Exista momente in care este destul de dezordonat sau nu rezista tentatiei insa, aceste momente sunt rare din fericire. In plus, Rares ar putea da dovada de o gelozie maladiva. Va fi atras de o profesie comerciala sau de una in care contactul cu publicul este privilegiat, de o profesie din domeniul audiovizualului sau de gastronomie.

Lasă un răspuns