Etimologie: protector, aparator al oamenilor

Sarbatoare:

 

Ruxandra este o persoana afectuoasa, derutanta uneori deoarece este secretoasa si introvertita. Insa acest lucru nu o impiedica, in momentul in care se simte increzatoare sau se afla intr-o situatie favorabila, sa comunice cu usurinta. Astfel, in functie de situatie, Ruxandra este cand solitara si salbatica, fugind de lume si refugiindu-se in turnul sau de fildes, cand impinsa de curiozitate sau stimulata de antura sa se deschida si sa comunice. Oricum ar fi, Ruxandra este o persoana aparte, misterioasa si inaccesibila, greu de inteles si de abordat.

 

Inteligenta, cinica, fascinata de irational si lucruri stranii, Ruxandra este considerata de persoanele din anturaj o persoana originala. Cel mai adesea, copilaria Ruxandrei nu este una usoara deoarece parintii au tendinta sa ii ignore personalitatea profunda. De aceea, parintii trebuie sa insiste pe comunicare. Data fiind complexitatea Ruxandrei, putem distinge doua personaje opuse in aparenta: o Ruxandra care se exprima cu usurinta, guraliva si activa si o Ruxandra cerebrala, intelectuala si inchisa in sine.

 

Ruxandra simte nevoia sa scrie, sa vorbeasca si sa cante. De altfel, curiozitatea este maniera prin care Ruxandra avanseaza in viata. Atrasa de magie si tot ce este minunat, Ruxandra poate fi interesata de misticism si ezoterism. Viata sa sentimentala nu este simpla deoarece se simte neinteleasa de partenerul de viata.

 

Va fi atrasa de un barbat din punct de vedere intelectual nu datorita contului sau bancar, domeniul material fiind pentru ea secundar sau indiferent. Ruxandra va fi interesata de cercetare, analiza, arta diagnosticului si de tehnicile moderne. A convinge reprezinta principalul sau talent: vanzarile, relatiile cu publicul ar putea fi domeniile spre care Ruxandra isi indreapta atentia.

 

Nici cariera artistica nu ii este indiferenta: profesii precum cantareata, dansatoare sau actrita de teatru ar putea sa o intereseze intr-un anumit moment al vietii.

Lasă un răspuns