Etimologie- pur, calm, luminos, vesel (latina)

Sarbatoare- 23 februarie

Serena este o persoana caracterizata in primul rand de discretie. Este calma si linistita, stapanindu-si la perfectie starile si nelasandu-se perturbata de emotiile sale. Are nevoie de contactul celor din jur pentru a fi echilibrata si pentru a se dezvolta cat mai armonios.

Serena poate parea la prima vedere cam superficiala si lejera. Dar este foarte intuitiva, receptiva si da dovada mereu de sensibilitate. Aceasta emotivitate o face sa fie foarte fermecatoare. Este constienta de farmecul pe care il poseda si se foloseste de el pentru a seduce.

Serena este o idealista si o visatoare, care simte ca are un rol foare important si foarte bine definit atunci cand vine vorba despre umanitate. Va fi astfel automat atrasa inspre grupurile sociale care au aceleasi aspiratii umaniste, politice, artistice si spirituale.

Serena este o femeie foarte pasionala care nu se multumeste deloc cu rutina. Nu respinge deloc siguranta si stabilitatea dar detesta ideea de a trai intr-un cotidian in care toate zilele seamana intre ele sau se repeta obsesiv.

Serena are nevoie mereu de aventuri, de noi descoperiri, de emotii si de fantezii. Pentru ea, viata este ca o scena de teatru perfecta unde adora sa improvizeze sau se se lasa surprinsa de turnura evenimentelor.

Serena vrea sa descopere mereu tot ceea ce are viata mai bun de oferit. Dar primeste cu bratele deschise si toate obstacolele sau dificultatile la care este supusa. Dar din cauza pozitivitismului sau dus la extrem, Serena va trece prin deziluzii si deceptii.

Curioasa din fire, Serena incepe o multime de lucruri si nu mai duce la bun sfarsit niciunul. Este foarte important deci sa incerce sa fie mai perseverenta.

In domeniul afectiv, Serena va fi orbita de romatism. Are tendinta de a-i cere partenerului sau sa fie printul pe cal alb. Daca nu se va ridica la inaltimea asteptarilor sale, pasiunea va disparea la fel de repede precum a aparut. Dar atunci cand iubeste cu adevarat, este gata de orice pentru viata de cuplu.

Serena cauta mereu pacea in jurul sau si adora arta sub toate formele sale. Iar sfaturile si parerile celor din jurul sau conteaza cel mai mult.

Lasă un răspuns