Daca iti plac la nebunie vedetele si filmele de la Bollywood, atunci vei adora cu siguranta toate numele pentru baietei propuse in acest articol. Sunt nume magnifice, venite din alte orizonturi, ideale pentru cei mai originali dintre voi.

Kiran. Este un nume foarte frumos de origine indiana foarte popular, care in sanscrita inseamna « raza luminoasa ». Iar cei care sunt foarte originali, aleg sa inlocuiasca i-ul cu un y. Cei ce poarta acest nume sunt foarte ambitiosi, pasionati si agili.

Karan. Un nume foarte melodios care inseamna « instrument de muzica » in sanscrita. Dar in bretona inseamna si « prieten ». baieteii cu acest nume sunt realisti, meditativi si integri, dar si idealisti in acelasi timp.

Sanjay. Un nume cu o puternica semnificatie- « triumfator ». Dar si un nume din ce in ce mai popular, ideal pentru baieteii apreciati pentru finetea lor de spirit si pentru originalitatea de care dau dovada. Dar cei cu numele de Sanjay sunt si cei mai mari filosofi.

Ravi. Este un nume Ravi…sant si plin de stralucire. In hinduism, Ravi este unul din numele atribuit lui Surya, regele soarelui. Cei care poarta acest nume sunt foarte dinamici si foarte nerabdatori si aspira mereu la libertate.

Jayan. Pentru micul vostru campion, va puteti lasa tentati de numele de Jayan, un nume care inseamna « victorios ». Dar daca vreti o versiune mai scurta, Jay sau Jai este cea mai buna alegere. Cei cu acest nume sunt foarte sinceri dar si foarte idealisti si visatori.

 

Mohan. Masculinul numelui Mohana, acest nume este din ce in ce mai popular in randul parintilor care aleg nume in « an », care ne duc cu gandul la sonoritatile celte foarte in voga.

Arun. Este un nume ideal pentru toti baieteii care vor sa se faca remarcati datorita originalitatii lor. Baietii care poarta numele de Arun sunt indrazneti, curajosi si rebeli.

Dev. Numele de Dev vine de la Deva, care inseamna de la « Dumnezeu ». Cei care poarta acest nume sunt voluntari, curajosi si stiu ceea ce vor inca de la o varsta frageda. Sunt si foarte comunicativi si sociabili.

Lasă un răspuns