Gabriel, Lucas, Leo… în cele ce urmează vă vorbim despre nume de băieți în tendințe 2022.

Care sunt nume de băieți în tendințe 2022 care vor fi cele mai date în noul an în maternitate? Se pare că în 2022, băieții vor purta nume scurte. Dar și numele de băieți care sunt în legătură cu natura sunt și ele foarte în vogă. Dar și numele de animale, precum Leo, care înseamnă leu în latină. Se pare că și numele mai vechi sau mai retro revin și ele în forță.

1. Nume de băieți 2022 -Leo

Leo devine din ce în ce mai popular și detronează clasicul Gabriel. Din latinescul șileo, înseamnă leu. Cei care poartă acest nume sunt cei mai dinamici și nu prea le place să li se spună ceea ce trebuie să facă. De asemenea, sunt cei mai sociabili, au un simț al umorului foarte mare și sunt bucuria celor din jur! O adevărată rază de soare!

Leo este gata mereu să te ajute și să îți dea cele mai bune sfaturi.

2. Gabriel

Este un nume foarte apreciat de viitorii părinți încă din 2015 când era pe primul loc în topul preferințelor și tendințelor. Vine din ebraică de la gavar, forță și El, Dumnezeu, traducându-se prin Dumnezeu este forța mea.

Cei care poartă acest nume sunt destul de încăpățânați, dar sunt și ființe sensibile, cu un simț artistic. Gabriel este un adevărat lider de la o vârstă mică. De asemenea, este fidel și sincer și foarte generos.

3. Rafael

De origine ebraică, Rafael înseamnă Dumnezezu a vindecat. Cei care poartă acest nume, sunt foarte atenți cu cei din jur, sunt cei mai veseli și cei mai dinamici. De asemenea, Rafael este o persoană foarte amabilă, foarte ambițioasă care vrea să își atingă mereu obiectivele și face orice pentru a ajunge la asta. Este foarte atașat de familie și este foarte agreabil pentru cei din jur. Face parte din cele mai populare nume băieți 2022.

4. Arthur

Este un nume de origine celtă care înseamnă urs. Cei care poartă acest nume adoră să plece să facă noi descoperiri. Sunt persoane energice și îndrăznețe.

Atthur este însă și sensibil și timid, dar atunci când se simte încrezător este capabil de lucruri mari. Este un prieten fidel, dar mai ales generos. Are gustul aventurii și este mereu gata să facă descoperiri.

5. Louis

Un nume de origine germanică, Louis înseamnă ilustru în luptă. Este foarte cerebral și detestă lucrurile făcute în grabă. Dar, nu lasă niciodată armele jos și duce mereu lucrurile la bun sfârșit.

Nu poate sta niciodată într-un loc, este foarte dinamic și are mereu nevoie de noi proiecte pentru a se simți bine. Este cel mai generos, este sociabil, adoră natura și este cel mai pragmatic.

nume de băiețin în tendințe în 2022

6. Maël

Este un nume de origine bretonă care înseamnă prinț. Cei care poartă acest nume sunt excelenți atunci când vine vorba despre comunicare. Deci sunt persoane foarte sociabile. Iar curiozitatea lor îi ajută să se adapteze oricărei situații.

De asemenea, este vorba despre o persoană cu aspirații înalte încă din copilărie. Dar, asta nu îl împiedică să dea dovadă de cea mai mare sensibilitate. Este curios, adoră natura și călătoriile, dar și libertatea sau independența.

7. Lucas

Printre cele mai populare nume de băieți în 2022 Este un nume de origine latină, care înseamnă lumină. Cei care poartă acest nume sunt cei mai organizați. Lucas adoră să conducă totul, dar o face mereu cu tact și cu diplomație. Este o persoană foarte discretă în ceea ce privește viața sa. Este foarte entuziast în tot ceea ce întreprinde și deține toate atuurile pentru a reuși.

8. Adam

Este un nume de origine ebraică care înseamnă făcut din pământ roșu.

Adam este o persoană care dă dovadă mereu de îndrăzneală, dar și de dinamism, dar uneori pot să fie și prea perfectioniști. Știe ce vrea de la viață, este sensibil și afectuos, adoră să fie înconjurat de cei dragi, dar adoră și să fie singur.

9. Tiago

Un diminutiv de la Santiago, numele de Tiago provine de la yacov care înseamnă Iacob.

Micuții Tiago sunt calmi și se pot adapta foarte ușor oricărei schimbări de situație. Sunt stăpâni pe ei înșiși și știu mereu cum să depășească dificultățile. Are mereu grijă de cei din jurul său.

10. Nume de băieți 2022 – Hugo

De origine germanică, Hugo înseamnă inteligență și este un nume scurt pentru băieți.

Hugo este o persoană binevoitoare care caută pacea interioară și care încearcă să evite conflictele.

Hugo este fidel și onest și este confidentul ideal grație excelentei sale capacități de a asculta. Este deci cel mai bun sfătuitor. Nu acceptă însă nedreptățile și este cea mai perseverentă persoană în tot ceea ce întreprinde.

Lasă un răspuns