Etimologie-Ayan este un nume de origine hindusă, care face referire la zeul creației, Brahma. Mai poate însemna cale, drum, deschis, pace, luminos.

Sărbătoare : –

Ayan este o persoană foare afectuoasă și foarte dinamică. Este capabilă de cele mai mari bucurii, dar în același timp, de stări de mânie puternice.

Este o fire foarte extroverită care participă activ la viața exterioară și care este un gaj al dezvoltării sale. Ayan simte nevoia să fie util, amestecându-se deci în toate și dând sfaturi celor din jur.

Este destul de ușor de influențat și principalul său defect este orgoliul. Dorința sa de a fi aprobat este una pregnantă. Dar, egocentrismul său, îl face să vadă lucrurile în felul său.

De asemenea, uneori dă dovadă de o intuiție excesivă, suportată de emotivitatea sa extremă.

Foarte emotiv însă, fuge înainte de a ști bine cum este situația. Prietenia sa nu este una stabilă, deoarece tendința sa egocentrică face ca relațiile sale de prietenie să fie destul de dificile. Cei din jur trebuie deci să dea dovadă de înțelegere și de o răbdare foarte mare.

Dar Ayan se va revolta dacă va fi tratat ca și o persoană obișnuită, acest lucru fiind pentru el o sursă de refulare sentimentală.

Dă însă dovadă de o voință puternică, susținută de cea mai puternică emotivitate. Are și o activitate remarcabilă, tot timpul. Activitatea sa depinde însă de pasiunea sau de interesul de care dă dovadă pentru acele lucruri.

Îi plac foarte mult schimbările și visează mereu la o lume mai bună. Este foarte sociabil, dar la fel ca și în cazul unor trăsături de caracter, este destul de excesiv. Sociabilitatea sa, la limita tiraniei uneori și nu ezită să se folosească de seducție pentru a ajunge acolo unde vrea. Dă dovadă deci de un dinamism excesiv care îl face să fie extravagant și să enerveze anturajul.

Este foarte afectuos, dar este în același timp și foarte posesiv. Îi place să se plângă și să atragă mila celor din jur. Este supus capriciilor sale afective și deciziile sale sunt cel mai adesea între iubesc și nu iubesc.

Inteligența sa va surprinde mereu prin rapiditatea de înțelegere. Dar din cauza asta, își va pierde uneori spontaneitatea.

Lasă un răspuns