Etimologie- conducator puternic, dur (germana)

Sarbatoare-  3 aprilie

Richard este o persoana caracterizata de clasa, alura si de un farmec fara pereche. Richard are o multime de atuuri si stie foarte bine asta si cum sa se foloseasca de ele. « Inteligenta sa sociala » ii deschide foarte multe usi si profita din plin de asta pentru a-si indeplini toate obiectivele.

Richard este un barbat metodic, organizat si perfectionist. Are foarte multe idei pe care le pune in practica si stie cum sa duca toate proiectele la bun sfarsit. Vrea insa mereu ca lucrurile sa fie bine facute iar aprecierea celor din jur este esentiala pentru el. Va face orice pentru a castiga aprecierea celor in jur, dar mai ales sa o pastreze.

Richard da dovada mereu de tact, este meticulos, tine foarte mult la maniere si are succes in randul femeilor. Iar fidelitatea ocupa primul loc in viata sa atunci cand vine vorba despre principii. Va fi deci foarte fidel atunci cand vine vorba despre viata de cuplu, dar si foarte implicat.

Richard este deci un barbat rafinat care stie cum sa seduca lumea din jur si care vrea sa fie placut de toata lumea. Sentimentele, frumusetea, armonia, sunt valorile inspre care se indreapta mereu. Are nevoie de echilibru in viata sa, fiind o persoana destul de secreta, de rezervata si ironica in anumite situatii.

Richard este un barbat activ si voluntar care da dovada mereu de o inteligenta practica, un simt minunat al organizarii si un spirit analitic unic. Este perfectionist deci, maniac chiar si nu suporta nici mediocritatea, nici lucrurile facute pe jumatate.

Richard este un barbat narcisist, galant, care este atras de femeile foarte frumoase si care are nevoie de sentimente profunde pentru a putea avea o relatie stabila. Astfel ca alegerile pe care le face in domeniul afectiv sunt foarte complexe. Are nevoie de o sotie foarte frumoasa, buna la suflet si care sa fie o gospodina perfecta.

Richard se va orienta inspre o cariera independenta sau inspre o meserie in stransa legatura cu estetica, gastronomia sau bucataria. Cele care sunt legate de igiena sau tehnic sunt si ele foarte potrivite pentru el.

Lasă un răspuns