Etimologie: rob, sclav, sluga, cel care apartine lui Dumnezeu

Sarbatoare:

 

Ne aflam in prezenta unei fiinte voluntare, determinate si egoiste. Rezervat si distant in mod obisnuit, Serban lasa impresia unei persoane cu nasul pe sus. In realitate, este vorba despre o anumita timiditate pe care incearca sa o mascheze cu ajutorul unei raceli aparente. Hiperactiv, Serban este un barbat muncitor si constiincios. Isi va lua destinul in propriile maini, va sti sa dea dovada de tenacitate, perseverenta si rabdare. In cazul lui Stefan scopul scuza mijloacele. Puterea il atrage in mod special. Natura rezervata, cinstit si direct, Serban stie sa fie seducator atunci cand situatia o cere.

 

Serban este, inainte de toate, autoritar si tiranic. Este un barbat mereu grabit caruia nu ii place sa isi piarda timpul inutil si incearca sa isi atinga cu orice pret obiectivele. Esecurile si obstacolele nu il descurajeaza. Serban poseda o mare stapanire de sine, are un spirit practic si rational, este un barbat organizat si metodic.

 

Copil, Serban are tendinta sa se refugieze in lumea sa in cazul in care se simte neinteles sau daca nu simte suficienta afectiune. Nu ii place ca cineva sa ii atinga cartile sau jucariile, nici macar fratii sai. Nu detesta colectivitatea insa simte adesea nevoia sa stea in camera sa singur, in liniste. Autonom si independent, Serban este preocupat de educatia sa, chiar daca, din cand in cand, simte nevoia sa viseze si sa evadeze.

 

Serban este tentat de ideea schimbarii lumii. Calatoriiile sunt cele care ii permit sa evadeze din rutina. Chiar daca este o persoana mai degraba egoista, Serban este preocupat de persoanele din jurul sau, de umanitate. Este atras de poezie, muzica, religie sau irational. Din punct de vedere sentimental Serban este un romantic care viseaza sa isi gaseasca sufletul pereche.

 

Ambitios, Serban este capabil sa se realizeze din punct de vedere profesional in domeniile urmatoare: politica, drept, medicina sau gestiune.

Lasă un răspuns