Etimologie – puternic (indiana)

Sarbatoare –

Tanvir este un barbat sociabil, entuziast, extrovertit si o persoana care are nevoie de comunicare ca de aer. Tanvir stie cum sa fie simpatic, atat prin caracterul sau, bland si pacific, cat si sensibilitatea sa. Curajos si determinat, daca este motivat, este capabil sa depuna mari eforturi. Hipersensibilitatea sa si permeabilitatea sa ii pot juca feste in unele situatii. Atunci cand este vulnerabil este dezarmat usor si este capabil sa se refugieze in paradisurile artificiale. Din fericire, este un norocos si moralul sau, chiar daca este uneori destul de schimbator, este in general destul de ridicat. In domeniul profesional se dovedeste a fi extrem de perfectionist.

Creativ si inspirat, este extrem de nervos si, uneori, acest lucru se poate traduce printr-o mobilitate excesiva, dispersiune. Tinuta sa vestimentara este intotdeauna ingrijita, este preocupat in permanenta de aspectul sau fizic, ii plac ordinea si curatenia. Copil, este o fiinta fermecatoare, este vorbaret, gurmand si afectuos. Dar, in unele cazuri se dovedeste destul de instabil. De aceea, parintii trebuie sa ii impuna unele limite si sa aiba grija ca aceasta tendinta sa nu se amplifice prea tare. Aceasta tendinta de a infrumuseta realitatea isi va gasi o expresie pozitiva in practicarea unei activitati artistice.

Pentru Tanvir a se face placut, a se distra si a seduce sunt principalele prioritati in tinerete. Este extrem de legat de mediul in care traieste, nu ii plac foarte mult schimbarile. Detesta rutina si are aspiratii umanitare. In ceea ce priveste domeniul sentimental, Tanvir este un seducator fara pereche, este un partener de viata fermecator, senzual si adesea extrem de slab in fata tentatiilor. De aceea, fidelitatea sa este una destul de relativa. Insa atuul sau este faptul ca este fermecator.

Curios si mobil, Tanvir va fi atras de urmatoarele orientari in ceea ce priveste domeniul profesional – profesii artistice, creative sau cele care necesita expresia orala, profesii medicale, profesii comerciale sau cele in raport cu calatoriile in strainatate, la mare, de profesiile din domeniul educatiei, justitiei sau gastronomiei.

Lasă un răspuns