Etimologie- a fi puternic, a fi sanatos (latina)

Sarbatoare-

Valeriu este un barbat foarte independent pentru care libertatea este un cuvant sacru. Este un seducator, un barbat care adora viata si placerile pe care le are aceasta de oferit. Valeriu nu sta deloc intr-un loc si daca viata ii va permite, il vom gasi cel mai adesea intre doua trenuri sau doua avioane.

Nevoia de aventura a lui Valeriu este una foarte mare. Dar aceasta nevoie este ajutata in mare parte de promptitudinea sa atunci cand vine vorba despre actiune, marea sa capacitate de adaptabilitate si curiozitatea sa.

Calitatile sale sunt minunate- este dinamic, are initiativa, este sociabil, se simte in largul sau in societate, este indemanatic, este simpatic si inspira mereu simpatie celor din jur. In orice caz este un caracter pasional.

Dar Valeriu are si cateva defecte sau vicii-  este instabil, este versatil, lejer si gurmand, este ingrijorat uneori si are o anumite tendinta inspre libertinaj. Uneori este putin cam superficial si ia totul foarte lejer si risca totul.

Are o intuitie foarte bine dezvoltata si dar si o sensibilitate la fel. Dar calitatile sale fac defectele sa paleasca si Valeriu este o persoana foarte apreciata in anturajul.

Valeriu nu este facut pentru a trai singur si nu suporta deloc singuratatea. Prefera sa se afle intr-o companie neplacuta sau nepotrivita decat sa fie singur. Are un simt ascutit pentru arta comunicarii si cea a negocierii.

Valeriu este un umanist care adora sa ii ajute pe cei din jur si care este foarte devotat anturajului sau. Va aprecia cu alte cuvinte activitatile de grup si colectivitatea si sa fie inconjurat de persoanele care au aceleasi aspiratii sau idealuri ca si ale sale.

Viata amoroasa este capitala pentru Valeriu. Este ardent, senzual, pasional, seducator si are tendinta sa se indragosteasca la prima vedere. Dar este in acelasi timp si un cuceritor care se plictiseste destul de repede de cuceririle sale. Nu este deloc insensibil la ideea de a avea o partenera exotica.

Pentru el, toate experientele sunt foarte interesant de trait, indiferent de locuri si de circumstante. Cu toate riscurile incluse, bineinteles.

Valeriu este nerabdator si se precipita deci isi va schimba destul de des meseriile sau preocuparile. Domeniile medicale, legate de justitie sau publicitate sunt pe placul sau.

Lasă un răspuns